Gemini Rib båter ble etablert i 1979 og har levert tusenvis av båter på verdensbasis. Gemini fabrikken innehar ISO 9001 sertifikat og alle båter er produsert ihht. denne. Gemini fabrikken har spesialister som skreddersyr båter til kundens behov noe kommersielle og militære sette stor pris på men også private kunder nytte godt av. Gemini RIB båter er solid, lett, og meget sjødyktig. Pontongen er produsert i Hypalon, som finnes i mange forskjellige farger, og som gir mange års problemfritt båt opplevelser. Gemini levere også SOLAS godkjente båter. 

Falcon har produsert RIB båter i over 20 år og er en av de pionere av RIB båt forskning og utvikling og produksjon av RIB båter i Sør Afrika. Falcon RIB båter er produsert på Falcon fabrikk der kvalitet overvåkes kontinuerlig. Pontong sømmene er dobbelt varmesveiset noe som gir meget pålitelig og sterke pontonger. Falcon RIB båter brukes av båtentusiaster, politiet, redningstjenester, militære, også til racing og kommersielt bruk. Båten gir den ytterst i kjøre komfort, sikkerhet, og holdbarhet. 

Stingray RIB båter er meget solide båter som egne seg godt til mange bruksområder men spesielt der mann ikke skal være redd å miste noe i dørken. Inni skroget støpes det en glassfiber spantesystem som gjør at hele båten blir meget stiv og solid. Alle Stingray RIB båter fra 5,2 meter og større leveres med en innebygd bensintank og dreg/lagringsrom foran i baugen. De er også utstyrt med en stemjern i hele skrogets lengde som gjør det mulig å kjøre på strand/land uten å skade skroget. Stingray RIB båter produsere med både Hypalon og PVC pontonger avhengig av behov. Båter kan tilpasses enhver ønsker til utforming og utstyrssammensetting og vi levere en bred sortiment av konsoller, seter, bøyler osv.